fbpx

O nama

Preduzeće AQUA SYSTEM osnovano je 2003. godine. 18 godina uspešno posluje na teritoriji Novog Sada pod brendom AQUA CLEAN. Ime brenda je dobijeno po Electrolux-ovom Aqua Clean sistemu pranja koji štedi vodu. Ovaj sistem  je svojevremeno predstavljen kao revolucionarno ekološko pranje koje može uspešno i bez oštećenja da opere svaki vodoperivi materijal.
Tokom dugogodišnjeg poslovanja AQUA CLEAN je proširio asortiman usluga. Pored hemijskog čišćenja, ekološkog pranja i peglanja, nudi usluge bojenje tekstila, pranje tepiha, dušeka, kofera, nameštaja kao i pranje i hemijsko čišćenje svih vrsta obuće.
Aqua clean hemijsko ciscenje prostor2
Aqua clean hemijsko ciscenje 3
Pored usluge za fizička lica u okviru firme, na lokaciji Đakona Avakuma 42, vrše se usluge za pravna lica – bolnice, hotele, restorane, predškolske ustanove, prehrambenu industriju i slično. 
Od nastanka preduzeća pa do danas, AQUA CLEAN je izgradio prepoznatljiv brend u Novom Sadu zahvaljujući zadovoljnim korisnicima naših usluga. Kvalitet naše usluge je određen modernom tehnologijom, iskustvom, posvećenošću naših radnika kao i kontinuiranom usavršavanju u radu.